Campionat de Cros escolar de Terrassa 2016-2017

28/11/2016
El passat cap de setmana es va celebrar el Campionat de Cros escolar de Terrassa 2016-2017 a les instal·lacions esportives de Can Jofresa. La participació va ser molt elevada i van ser més de 4.000 corredors els que van arribar a la meta. El dissabte 19 de novembre van córrer els alumnes de Secundària i Batxillerat i el diumenge dia 20 de novembre ho fan fer els alumnes de Primària.

De L’Avet hi van participar 63 atletes de les categories Prebenjamí, Benjamí i Aleví. Els nostres atletes van fer un molt bon paper, les famílies animaven als corredors i aquests anàvem avançant metres i metres. Va ser una jornada molt emocionant. Tots i totes les atletes de L’Avet van participar amb esportivitat i van demostrar les seves dots en aquesta disciplina.

Cal destacar la tercera posició aconseguida per l’Àlex Pintado Aznar, en la categoria d’Aleví (1r any), el tercer premi per equips aconseguit en la categoria d’Aleví (1r any) i el 2n premi per equips aconseguit en la categoria d’Aleví de 2n any.

Una gran felicitació a tots els participants, ha estat una gran demostració. Agrair també la participació voluntària dels pares i mares, representants de l’AMPA de l’escola, que es van encarregar de l’organització de l’activitat, especialment d’en Ricard Pintado, la Tonyi Aznar, la Marta Gibert i en Salva Nogales.