Visca l’escola!

Animats, alegres i il·lusionats, tot l’equip educatiu de l’escola us donem la benvinguda a L’Avet en aquest nou curs escolar 2021-2022. Som 33 persones creatives entusiasmades per l’educació. Ens encanten les relacions, els reptes, els aprenentatges, els valors educatius, les emocions, les habilitats, la cultura… i veiem l’escola com un bon lloc per acompanyar les persones en el camí per aprendre a ser felices, ajudant-les a descobrir tot el seu potencial.
Vam fer aquesta fotografia el dia 1 de setembre i s’hi veuen dues cares noves: la Roser Vilageliu, tutora de P1, i la Jess Sesma, especialista d’anglès. També és nou a l’equip, però no apareix a la imatge, en Joan Marsal, vetllador de suport educatiu.
L’escola és el resultat d’un treball cooperatiu entre alumnes, mestres i educadors, i família. Fem-la nostra. Que tinguem molt bon curs i… Visca l’escola![trx_button type=”square” style=”dark” size=”medium” fullsize=”no” color=”#60a730″ link=”https://www.escolalavet.net/ultims-esdeveniments/” popup=”no”]Veure totes les notícies[/trx_button]