Serveis

L’escola ofereix una sèrie de serveis per facilitar la compatibilitat dels horaris de la família amb els de l’escola i per millorar la qualitat del procés educatiu.

 • Activitats extraescolars

  A l’escola es fan una sèrie d’activitats fora de l’horari lectiu. Algunes d’aquestes activitats les organitza la mateixa escola i d’altres són externalitzades.

 • Habilitats manuals

  Aquest activitat va dirigida als nens/es des de P5 a 4t de Primària i té per objectiu l’adquisició d’agilitat motriu i el desenvolupament de la creativitat. Es treballa en la manipulació de diferents materials i tècniques plàstiques: dibuix, pintura, modelatge, estampació, … Així com en l’exercitació de destreses manuals: retallar, plegar, enganxar, …

 • PLAY TIME ( migdia )

  Aprenem anglès de forma lúdica mitjançant activitats, jocs i teatre! L’objectiu és l’adquisició de la llengua anglesa com una experiència positiva.

  Els dimarts i els dijous al migdia.

 • Escacs

  Creiem que els escacs són una bona eina per estimular la capacitat creativa i lúdica dels alumnes, així com per afavorir les habilitats bàsiques i les estratègies de pensament. Per aquest motiu es programa un taller d’escacs. Un dia a la setmana abans i després de dinar, dos grups un de 1r a 3r i un altre de 4t a 6è.

 • Cor Vine

  El Cor Vine és la secció infantil i juvenil de l’entitat coral Nova Ègara de Terrassa. I actualment assaja a l’escola L’Avet. Que els vostres fills s’afegeixin a la coral pot ser una bona extraescolar per a ells on gaudiran de la música cantant juntament amb altres nens i nenes. Aquesta activitat s’ofereix als alumnes de 1r a 6è de primària. www.corvine.cat
  Dia d’assaig: dimecres d’1/4 de 6 a 2/4 de 7. Cost mensual: 30€
  Contacte i inscripcions: Marisol Muñoz, corvine.trs@gmail.com

 • Anglès

  Anglès a càrrec de Món Idiomes (servei extern). Els alumnes s’integren en un ambient on predomina la llengua anglesa i que així tinguin l’oportunitat de parlar-lo i de practicar-lo. Els continguts que treballem són els corresponents a la seva edat, basats en situacions imaginàries que comporten l’adquisició d’un vocabulari determinat i que es reforça amb cançons, jocs… que estimulen la imaginació dels alumnes i la seva participació. Els mètodes que fem servir són totalment innovadors i eficients. Les classes són dinàmiques i s’emfatitza al 100% la parla. Disposem d’un equip de professors qualificats i amb experiència que han viscut, treballat i estudiat a l’estranger.

  Contacte: Mar Ortega, Directora de Món Idiomes, 93 736 9297/6100 24025 mar@monidiomes.com

   

 • Serveis

  L’escola ofereix una sèrie de serveis per facilitar la compatibilitat dels horaris de la família amb els de l’escola i per millorar la qualitat del procés educatiu.

 • Menjador

  L’Avet té cuina pròpia. Cada dia és cuina el menú que es servirà amb productes que venen del Mercat de la Independència i llocs de proximitat.

  El menjador es distribueix en taules de 10 i 12 nens, cada taula es para amb els seus plats, vasos i coberts. Els alumnes participen de parar la taula i desparar-la, cada taula té una monitora que s’encarrega de la seva taula. Els nens i nenes es distribueixen per les taules de manera equitativa, segons edats. Es menja com a casa i s’ensenya les normes de protocol.

  Els menús tenen en comte les intoleràncies i les al·lèrgies.

 • Assessorament psicopedagògic

  L’Avet compta amb una psicopedagoga que es fa càrrec del seguiment de l’alumnat a través de la coordinació amb les mestres, de la coordinació amb els professionals externs i de l’atenció i coordinació amb les famílies.

 • Servei d’acollida

  L’escola s’obra 10 minuts abans de les 9. Per aquelles famílies que necessiten deixar el seu fill o filla abans, ho podran fer a partir de les 8 i també el podran deixar de 5 a 6 de la tarda.

  El servei del matí és un extra que no està inclòs a la quota. L’hora de 5 a 6 de la tarda és gratuïta pels alumnes de P1, P2, P3 i P4, a partir de P5 s’ha de pagar.

 • Esplais d’estiu i de Nadal

  Durant els dies que l’escola està oberta i no hi ha activitat lectiva s’organitzen esplais d’estiu, de Nadal,… Aquestes activitats van a càrrec d’una monitora anglesa i giren al voltant d’actvitats lúdiques. Jocs, manualitats, competicions, etc.

 • Aula d’estudi

  Al migdia, els i les alumnes que es queden a dinar poden anar a l’aula d’estudi. Durant aquesta estona, sota la supervisió d’una mestra, poden estudiar i fer els deures.