LES PERSONES SOM INSUBSTITUÏBLES!

“Mira que el món cada vegada és més modern i té més màquines, però a L’Avet hem descobert que no hi ha cap mòbil ni cap màquina, cap!, que et faci abraçades tendres.

També hem descobert que no hi ha cap dispositiu digital al mercat que et faci petons.
Ni un!

Tampoc no hi ha jocs d’ordinador que et donin conversa sobre allò que t’agrada, o mòbils que et consolin quan et peles els genolls i necessitis una moixaina.

També hem descobert que enlloc del món no s’ha creat cap aplicació que sàpiga el motiu de perquè plores, o que sigui capaç d’eixugar-te les llàgrimes, o d’animar-te quan estàs trist o et sents perdut.

Estudiant-ho tot molt bé, també hem comprovat que no hi ha cap màquina que et calmi quan t’enfades, o que t’ensenyi què està bé i què està malament, o que t’ensenyi a menjar bé i a dormir quan toca.

Tampoc no hi ha cap dispositiu digital que sàpiga quan temps necessites per calmar-te, alegrar-te o animar-te. Cap mòbil confia en tu ni et diu que t’estima! Absolutament cap!

Ui, i molt important: no hi ha cap smartphone que t’ensenyi a demanar perdó o a ser solidari amb els altres. Vaja, que no hi ha cap dispositiu digital que us faci millor mare, ni millor pare.

Quina sort! I dic que és una sort perquè tot això vol dir que vosaltres pares i mares, avis i àvies, mestres i educadores, cangurs, tiets i germans grans… SOU IN-SUBS-TI-TU-Ï-BLES!”